Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Diner arrangement


Met deze bon geeft u een cadeau bestaande uit ontvangst met koffie/ thee en gebak, een film over de te lopen tocht, een tocht over het drooggevallen wad en aansluitend een 3 gangen diner in ons restaurant Waddengenot of pizzeria Bij de buren van Pieter.
Prijs
€44,25 p.p.

 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
 
 
  Aantal personen : *  
  Uw naam : *  
  Adres : *  
  Postcode : *  
  Plaats : *  
  Email adres : *  
  Telefoonnummer : *  
 
  Opmerking :  
 
Bestel
 
 

Nadat wij het ingevulde formulier hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele werkdagen de cadeaubon en nota per post op uw eigen adres. U kunt de nota inclusief 5,00 euro administratie/verzendkosten overmaken en de cadeaubon geven.

De ontvangers van de cadeaubon kunnen zelf contact met ons opnemen om een definitieve datum te bespreken, zij krijgen dan de dagindeling en kledingvoorschriften van ons toegemaild.

Voorwaarden:
Cadeaucheques en cadeau arrangementen blijven 1 jaar geldig. Bij verlies of diefstal worden geen nieuwe cadeaucheques en/of cadeau-arrangementen verstrekt. Er geldt een minimale besteding van € 30,00 per bon en er wordt € 5,00 voor administratie- en verzendkosten in rekening gebracht.

Indien u vragen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met Wadlopen-Pieterburen via telefoonnummer 0595 – 528558 of mail naar info@wadlopen-pieterburen.nl