Homepage Nieuws

De tocht gaat door

By 12 april 2021 No Comments

De tocht van vandaag  en morgen gaan door.

Afgelastingen

• Wees ervan bewust van dat wadlopen geheel afhankelijk is van de natuur. Wadlooptochten (met name oversteken naar Schiermonnikoog en Ameland) kunnen wegens weersomstandigheden (onweer, storm, mist, doodtij) door de organisator worden afgelast.
• Afgelastingen van de tochten worden niet aan u bekend gemaakt, u dient zelf contact met ons op te nemen. Omdat het wadlopen afhankelijk is van het weer, kunnen we niet altijd op voorhand zeggen of de tocht wel of niet doorgang kan vinden.
• Voor tochten die voor 12.00 uur starten, kunt u bellen vanaf 16.00 uur op de dag vóór de tocht.
• Voor tochten die na 12.00 uur starten, kunt u bellen vanaf 09.00 uur op de dag van de tocht.

 

De kans dat een tocht afgelast wordt is minimaal, dit gaat alleen om extreme weersomstandigheden zoals onweer boven Noord Groningen, dichte mist en zware storm.
• Het is nooit aan de deelnemers zelf om te bepalen of een tocht wel dan niet afgelast wordt. In geval van een afgelasting zal de organisator eerst beoordelen of er een alternatieve tocht kan worden aangeboden. Als dit een goedkopere tocht betreft dan geboekt, krijgt de deelnemer het verschil in contanten terug.
• Is het aanbieden van een alternatief niet mogelijk, dan mag het arrangement geannuleerd worden of naar een latere geschikte datum, binnen 3 maanden na arrangementsdatum, worden omgeboekt.