Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Speeltuin in Pieterburen

Bij restaurant Waddengenot in Pieterburen, springen kinderen een gat in de lucht als ze de speeltuin van maar liefst 2500m2 zien.

Naast reuze trampolines, een glijbaan en springkussens hebben wij ook nog een mooi 800 meter lange skelterbaan met diverse skelters voor jong en oud, jawel, ook papa mag even mee doen! Ook is het hartstikke leuk om met z’n allen een potje te gaan biljart midgetgolfen op onze 18-holes baan.

Behalve dat het gewoon gezellig is om met het gezin te genieten bij restaurant Waddengenot met haar mooie terrassen en te spelen in de speeltuin is het ook leuk om je feestje hier te vieren. Wij hebben speciale kinderfeestarrangementen bij restaurant Waddengenot.


Wadlopen bij Wadlopen-Pieterburen en Pieterburen Events  

Kinderfeestje budget
Spelen in de 2500m2 grote speeltuin, rijden op een skelter over de 800 meter lange skelterbaan, met frietjes en frisdrank.
€ 4,50 p.k.


Pieterburen Events Diverse uitjes combineren  

Kinderfeestje met snack
Spelen in de 2500m2 grote speeltuin, rijden op een skelter over de 800 meter lange skelterbaan, met frietjes, snack en frisdrank. 
€ 6,50 p.k.


Varen en wadlopen bij Pieterburen Events  

Kinderfeestje en pizza
Spelen in de 2500m2 grote speeltuin, rijden op een skelter over de 800 meter lange skelterbaan, met een pizza in de pizzeria en frisdrank.
€ 10,00 p.k.


Skelter ringsteken bij Pieterburen Events  

Kinderfeestje op maat
Zelf een leuk idee voor een kinderfeestje, misschien in combinatie met een bezoek aan de zeehondencrèche of lekker zwemmen in ons binnenzwembad. Laat het ons weten, we maken graag een passend voorstel voor een super leuk kinderfeestje!
vanaf €6,50 p.k.


Voor meer informatie en/of reserveren bel 0595 - 528 558 of mail naar info@waddenweelde.nl