Wadlooptocht

€ 17.51
Boek nu >
Tocht intensiteit:
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afstand: ca. 6 km
Duur: ca. 2,5 uur
Vertrekpunt: Pieterburen
Eindpunt: Pieterburen
Inclusief: koffie/thee met gebak

Suggesties

Tafeltje voor de ...
€ 0.00
Tafeltje voor diner
€ 0.00
Wadloopschoenen h...
€ 7.50
Programma
Het inschrijven voor een wadlooptocht doe je 45 min voor aanvang van de tocht in de receptie annex wadloopwinkel aan de Hoofdstraat 84 in Pieterburen. Hier kan je eventueel schoeisel huren in de maten 30 t/m 51 en eventuele andere wadloopspulletjes kopen.

Nadat je je hebt ingeschreven begint het programma ontspannen in ons restaurant met koffie/thee en appelgebak en draait hier een korte sfeerfilm over wadlopen. Tevens is hier de laatste mogelijkheid voor een toiletbezoekje voor je het wad gaat trotseren.

Vervolgens rijd je met je eigen auto naar de dijk bij Pieterburen (5 minuten), waar de wadlooptocht begint en eindigt. Bij het Wad aangekomen loop je over de kwelders naar de eerste rijsdammen, door de eerste slikvelden. De wadlooptocht duurt ongeveer 2,5 uur en je komt na afloop weer terug op het punt waar je gestart bent.

Als je terugkomt van het wadlopen kan je bij een eenvoudig ingerichte wasgelegenheid weer de dikste modder en slik afspoelen van je schoenen en benen, en je schone kleren aantrekken. De schone kleding laat je achter in je auto tijdens het wadlopen.

Terug in Pieterburen kan je het eventuele gehuurde schoeisel weer schoonmaken en inleveren. Bij terugkomst in Pieterburen kun je nog even heerlijk ontspannen op het terras en wellicht nog een hapje eten of zelfs overnachten?

Suggesties

Tafeltje voor de ...
€ 0.00
Tafeltje voor diner
€ 0.00
Wadloopschoenen h...
€ 7.50

Producten


Hieronder vindt u het overzicht van de beschikbare producten
Tafeltje voor de lunch
€ 0.00
Tafeltje voor diner
€ 0.00
Wadloopschoenen huren
€ 7.50