Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Wat heb je nodig om te gaan wadlopen?

Wadlopen. Wie houdt er nu niet van stilte, rust en ruimte. Wanneer je gaat wadlopen hoor je geen bijgeluiden en is er geen horizon vervuiling. Je kunt genieten van het Wad en de mooie natuur om je heen, en ach dat je daarbij door slik en geulen moet neem je dan maar voor lief!

Ook in jou schuilt vast een goede wadloper, iedereen die gezond is kan deze mooie sport beoefenen.

Wadlopen Pieterburen bied je verschillende soorten wadlooptochten van allerlei lengtes en niveaus, heb je nog nooit wad gelopen, begin dan met een reguliere wadlooptocht. Door deel te nemen aan een reguliere wadlooptocht maak je op een inspannende manier kennis met het Wad en haar natuur en als je geluk hebt zijn er tijdens de wadlooptochten ook nog zeehonden te zien!

Ben je een geoefende wadloper met een goede conditie, dan kun je er ook voor kiezen om naar het Waddeneiland Ameland of Schiermonnikoog te wadlopen. Ben je op het Waddeneiland, dan heb je vaak nog even tijd om het eiland te verkennen voordat je weer terug vaart naar vaste land. Ben je van plan om een oversteek wadlooptocht te maken, houd er dan wel rekening mee dat je de hele dag bezig bent! 

Een goede voorbereiding is het halve wadloopwerk!

 Aanvragen 
  
  Wadlooptocht 
 Klik hier om een tocht te selecteren 
  Datum 
 Klik hier om een datum te selecteren 
  Stap 3 
 Klik hier voor een arrangement 
  Stap 4 
  Klik hier voor extra's
 
  
Aanvragen
 
   Wadlopen Pieterburen
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Tel: 0595-528558 / 528203
E-mail ons
Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00

 Cadeaubonnen