Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Wadlopen met het gezin

Voor een gezellige en onvergetelijke dag uit kan je komen wadlopen met je gezin bij Wadlopen Pieterburen. Wij hebben speciale wadlooptochten voor kinderen, maar je kan natuurlijk ook mee gaan wadlopen met een reguliere wadlooptocht, de wadloopgids zal altijd rekening houden met de kinderen in de groep! 

Maak jullie uitje compleet door een geheel verzorgd arrangement te boeken! 

Het is mogelijk te blijven slapen in een van de familiekamers in ons gezellige hotel. Voor kinderen (t/m 12 jaar) en baby’s gelden er uiteraard aangepaste tarieven. 

Naast het wadlopen zijn er diverse andere activiteiten mogelijk in het arrangement. Denk hierbij aan dwalen in een maïsdoolhof, kijken bij de zeehondjes van de Zeehondencreche Pieterburen, fietsen (te huur in de receptie van Hotel Waddenweelde), een puzzeltocht doen, bezoek aan musea of naar de geitenboerderij. Heeft u zelf ideeën of suggesties dan horen wij dat graag, wij zijn overal voor in!

Qua wadlooptocht kun je een keuze maken uit verschillende soorten. Wij adviseren je graag over welke soort wadlooptocht geschikt is voor jouw gezin en wanneer deze plaatsvindt. Neem zelf alvast een kijkje bij de wadlooptijden.

 Aanvragen 
  
  Wadlooptocht 
 Klik hier om een tocht te selecteren 
  Datum 
 Klik hier om een datum te selecteren 
  Stap 3 
 Klik hier voor een arrangement 
  Stap 4 
  Klik hier voor extra's
 
  
Aanvragen
 
   Wadlopen Pieterburen
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Tel: 0595-528558 / 528203
E-mail ons
Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00

 Cadeaubonnen