Wadlopen Pieterburen
Home Wadlopen Tijden / Tochten Arrangementen Overnachten Restaurants Wellness Wadloopwinkel  
 
 

Wadlopen, welke soorten tochten zijn er?

Wadlopen. Tot de knieën in het slik en af en toe door een geul, het is soms even doorzetten… maar wat is wadlopen toch een mooie sport! Tijdens het wadlopen zijn de vergezichten, de stilte en de natuur overweldigend.

Het wadlopen is ooit begonnen vanuit het waddendorp Pieterburen, er worden het gehele jaar door vele wadlooptochten georganiseerd waarbij je met een wadloopgids gaat zwerven over het wad. Wadlopen is ook ideaal als bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, vrijgezellenfeest of familiedag. Lees hieronder over de verschillende soorten wadlooptochten die je met onze wadloop organisatie kan boeken!

 
Wadlopen Pieterburen (meest gelopen)
De reguliere wadlooptocht is de meest gelopen wadlooptocht in de wereld! Deelnemen aan deze wadlooptocht van 3,5 uur is echt wadlopen en als je geluk hebt kom je tijdens het wadlopen nog zeehondjes tegen ook!
 Meer informatie
 
Wadlopen Educatief
Dit is een leuke wadlooptocht met een educatief karakter. Wadlopen voor jong en oud. Eventueel gewapend met schepnetjes vertrek je vanuit Pieterburen met de gids naar het wad achter de dijk bij Pieterburen of Noorpolderzijl. Deze tocht duurt ongeveer 3,5 uur en is geschikt vanaf 6 jaar.
 Meer informatie
 
Oesters rapen
Kom oesters rapen in Lauwersoog! Bij Restaurant Waddengenot aan Zee, op Zeedijk 1 in Lauwersoog, liggen de oesters en alikruiken bij laag water voor het rapen! Geschikt voor alle leeftijden.
 Meer informatie
 
Wadlopen naar Schiermonnikoog
Het Wadlopen naar Schiermonnikoog heeft alles in zich, varen, wadlopen en een bezoek aan een Waddeneiland. De wadlooptocht duurt ongeveer 3 uur en is geschikt vanaf 10 jaar. De totale tijdsduur van dit arrangement is ca. 8 uur.
 Meer informatie
 
Wadlopen naar Ameland
Wadlopen naar Ameland. Ameland is één van de meest bezochte Nederlandse Waddeneilanden. De meeste gasten bereiken het eiland per veerboot, maar anderen wadlopen erheen! De wadlooptocht duurt ongeveer 4 uur en is geschikt vanaf 14 jaar.
 Meer informatie
 
Roode Hoofd tocht
Roode Hoofd wadlooptocht, varen, wadlopen en schelpen/diertjes zoeken. Geschikt voor alle leeftijden.
 Meer informatie
 
Wadlopen Lauwersoog
Leuke educatieve ontdekkingstocht over de Waddenzee bij Waddengenot aan Zee in Lauwersoog. Vanaf het restaurant vertrek je naar de Hoek van Bant, waar een leerzame maar vooral leuke tocht je te wachten staat. Duur: 2 a 3 uur. Geschikt vanaf 4 jaar.
 Meer informatie
 Aanvragen 
  
  Wadlooptocht 
 Klik hier om een tocht te selecteren 
  Datum 
 Klik hier om een datum te selecteren 
  Stap 3 
 Klik hier voor een arrangement 
  Stap 4 
  Klik hier voor extra's
 
  
Aanvragen
 
   Wadlopen Pieterburen
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
Tel: 0595-528558 / 528203
E-mail ons
Wij zijn dagelijks geopend van 09.00 tot 22.00

 Cadeaubonnen