Skip to main content
 

Wadlopen met groepen

 

Ben je nog op zoek naar een leuk uitje wadlopen met groepen:  je collega’s, familie, vriendengroep of sportteam? Wij kunnen een compleet dagje uit verzorgen voor alle leeftijden door het verschillende aanbod van tochten. Onze wadlooptocht van 2,5 uur is uitermate geschikt voor groepen, omdat deze voor mensen met diverse condities goed te doen is. Combineer het wadlopen met een van onderstaande arrangementen en succes gegarandeerd!

Basis wadlooparrangement groepen à € 17,50 p.p.

Ontvangst met koffie/thee en gebak inbegrepen, film over de tocht en de wadlooptocht van 2,5 uur met gids.

Wadlopen en lunchen à € 37,50 p.p.
Inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht, de wadlooptocht van 2,5 uur met gids en een uitgebreid lunchbuffet.

Wadlopen en barbecueën à € 49,00 p.p.
start met ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht, de wadlooptocht van 2,5 uur met gids en een uitgebreide barbecue.

Wadlopen en dinerbuffet à € 49,00 p.p.
Inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht, de wadlooptocht van 2,5 uur met gids en een uitgebreid dinerbuffet.

Wadlopen, slapen en dineren vanaf € 79,50 p.p.
Inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht, de wadlooptocht van 2,5 uur met gids, uitgebreid dinerbuffet, overnachting en uitgebreid ontbijt.

Basis wadlooparrangement à € 17,50 p.p. Vanuit Lauwersoog
Inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht en de wadlooptocht van 2,5 uur met gids.

Wadlopen en lunchen à € 37,50 p.p. Vanuit Lauwersoog
Inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht, de wadlooptocht van 2,5 uur met gids en een uitgebreid lunchbuffet.

Stuur ons geheel vrijblijvend een aanvraag voor een complete offerte!

Ontvang deze snel en compleet op de mail  📧 

Klik HIER om alles te bekijken