Skip to main content
 
hotelkamer waddengenot
Nog wat langer genieten van Pieterburen en het wad?

Kom slapen in Hotel Waddengenot

Op het uiterste puntje van Nederland, gelegen naast Zeehondencentrum Pieterburen en op het startpunt van het Pieterpad en op het vertrekpunt van de tochten van Wadlopen Pieterburen vind je ons gezellige hotel Waddengenot.

Boek gelijk een wadlooparrangement met overnachting
Naast 38 ruime hotelkamers ook vakantiehuizen en B&B kamers

Hotel Waddengenot

Hotel Waddengenot beschikt over 38 ruime hotelkamers, vakantiehuizen, bed and breakfast kamers, twee à la carte restaurant, een grand café, pizzeria, badhuis met zwembad en sauna, grote speeltuin met skelterbaan, wadloopwinkel en een ijssalon. De perfecte ingrediënten voor een actief uitje, weekendje weg, mini-vakantie, bedrijfsuitje, teambuilding of zelfs familiedag!

appartement de huiler waddengenot
Start Pieterpad monument
Startpunt van het Pieterpad, ontmoet wadlopers en bezoek de zeehonden

Ontdek Pieterburen

Grand Café. Van oudsher is het Grand Café de ontmoetingsplek voor dorpsbewoners, Pieterpad wandelaars, wadlopers en toeristen. Het bruin café stamt uit begin 19e eeuw. In 2006 is de naam veranderd van het wapen van Hunsingo in Grand Café Waddengenot. Onder het genot van een Gronings streekbiertje of neutje Wadwater kun je op het gezellige verwarmde terras aan de voorzijde heerlijk mensen kijken. Het Grand Café is tevens het startpunt van het Pieterpad en Wadlopen Pieterburen.