Skip to main content

Appartement De Huiler

Geschikt voor 4 personen, ook te combineren met vakantiewoning De Zeehond (6 persoons huis) zodat u met de hele familie tot 10 personen kan overnachten in het centrum van Pieterburen

Nieuw appartement compleet ingericht voor 4 personen, voorzien van een afsluitbare slaapkamer, een slaapkamer in de vide, een woonkamer en een badkamer. Per persoon is er een linnen- en handdoeken pakket inbegrepen. Het appartement beschikt daarnaast over gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.

Vakantiehuis De Zeehond

Dit is een zeer knus vakantiehuis voor 6 personen

Het vakantiehuis voor 6 personen heet de Zeehond en is uitgerust met een woonkamer, volledige keuken, 1 badkamer met douche en 3 slaapkamers. Daarnaast biedt dit huis nog de mogelijkheid om het naastgelegen appartement de Huiler voor 4 personen bij te voegen. Op deze manier kan dit huis voor 10 of voor 6 personen geboekt worden.

Vakantiehuis de Pieterpad

Vakantiehuis voor 12 personen

Ruime vakantiewoning compleet ingericht voor 12 personen, voorzien van een kleine kitchenette, twee badkamers met douche en vier slaapkamers met losse boxsprings. Per persoon is er een linnen- en handdoeken pakket inbegrepen. Het vakantiehuis beschikt daarnaast over gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.

Vakantiehuis De Wadloper

Vakantiehuis de Wadloper is voor 10 personen en is een authentieke Pieterbuurster woning

Ruime vakantiewoning compleet ingericht voor 10 personen, voorzien van een badkamer met douche én bad, vier slaapkamers met losse boxsprings, een ruime woonkamer en een volledig ingerichte keuken. Per persoon is er een linnen- en handdoeken pakket inbegrepen. Het vakantiehuis beschikt daarnaast over gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.