Skip to main content
 
Mosselpannetje
A la carte restaurant met zonnige terrassen en speeltuin

Restaurant Waddengenot

Midden in het centrum van het bekende Waddendorp Pieterburen vind je één van onze restaurants genaamd Waddengenot. Zodra het mooi weer is gooit restaurant Waddengenot letterlijk alle deuren open. De zeelucht en de vriendelijkheid maken jouw dinerervaring bij ons compleet. Overdag zit je hier ook heerlijk te genieten van een kopje koffie met gebak terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen spelen in onze omheinde speeltuin. Onze menukaart varieert van vlees tot vis, van vegetarisch tot gerechten voor de allerkleinsten.

Menukaart PDF

Waddengenot aan Zee is één van onze restaurants, ons unieke restaurant met uitzicht over zowel het Lauwersmeer als de Waddenzee. Dit is de perfecte plek om je dagje weg naar Schiermonnikoog te starten onder het genot van een kop koffie met gebak, of juist om op de terugweg de vakantie goed af te sluiten met een heerlijk diner. Ook kun je op ons terras heerlijk lunchen en borrelen.

Waddengenot aan Zee

Menukaart PDF
Waddengenot aan zee 07-22
Wadloopvertrek klein
Ontmoetingsplek voor pieterpad wandelaars, wadlopers en vakantiegangers

Grand Café Waddengenot

Tegenover ons restaurant staat ons Grand Café. Van oudsher is het Grand Café de ontmoetingsplek voor dorpsbewoners, Pieterpad wandelaars, wadlopers en toeristen. Het bruin café stamt uit begin 19e eeuw. In 2006 is de naam veranderd van het wapen van Hunsingo in Grand Café Waddengenot. Onder het genot van een Gronings streekbiertje of ons eigen gebrouwen likeurtjes kun je op het gezellige verwarmde terras aan de voorzijde heerlijk mensen kijken. Het Grand Café is tevens het startpunt van het Pieterpad en Wadlopen Pieterburen.